Yleinen

Kuvan siirtoa

Kuvan siirtoa en ollut koskaan ennen kokeullut ennen tätä kokeilua. Valitsin materiaalikseni puun ja kuviksi ottamiani luontokuvia.

Kokeilin kuvansiirtoa myös kahdella muullakin kuvalla. Kissan kuvan siirsin puurasiaan, mutta kuvansiirto epäonnistui ja kuva repesi, joten joudui
n hiomaan ra
sian kannen ja siirtämään kuvan uudestaan. Kuvaan tuli siitä huolimatta pieniä reikiä enkä viitsinyt enää kolmatta kertaa tehdä kuvan siirtoa. Kissa kuvasta oli jotenkin todella vaikea saada paperia pinansta irti.IMG_20160322_090851

Toinen kokeilu oli poikani kuva puupalaan, mutta oksankohdalta kuvaan jäi tumma läntti, joka sijoittui juuri sopivasti pojan silmän alle niin, että näytti kun lasta olisi pieksetty. Joten siitä ei nyt kuvaa tähän postaukseen tule.

Luontokuvien siirto taas onnistui mielestäni melko hyvin vaikka yksi kuva taisi mennä väärinpäin ja yhteen kuvaan tuli pari pientä reikää. Muuten olen erittäin tyytyväinen.
IMG_20160322_090905

Mainokset

2 thoughts on “Kuvan siirtoa

  1. Wau ompa muuten jännä idea!! 🙂 Kertoistko enemmän tekniikasta miten tuo kuvan siiirto tehdään? Olisi upeaa kun koristelisi vaikka tuolin selkämyset tuollaisllla kuvilla.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s