Yleinen

Asiaa koruista

Korujen tekeminen on ollut minulle harrastus jonkin aikaa. Olen tehnyt koruja eniten cernit massasta. Nyt opiskelu aikana olen kokeillut jotain uutta. Huopakorut olivat yksi niistä.

Pallojen läpi oli vaan äärimmäisen vaikea saada korunosaa läpi. Osa meni vaan lyttyyn ja sai nyhvätä aika kauan enen kuin mitään alkoi tapahtumaan. Koitin saada osaa langan avulla. Tämän jälkeen neulan avulla, mutta lopulta se meni kun hitaasti nitkutti. Palloja oli useampaan koruun, mutta kärsivällisyys ei riittänyt kun näihin yhtiin korviksiin. Saa nähdä mitä lopuilla huopapalloilla teen.

Käsityömessuilta ostin korunosia ja tein rannekoruja, sormuksen sekä korvakoruja.

Tuorein projekti on koruhylly, jota aloin työstämään metallilanganpunonta kurssilla. TEin sen kotona loppuun, mutta lopputulos on vähän erilainen kuin suunnitelma sillä se muuttui tehdessä. Ensinnäkin olin suunnitellut spray maalaavani työn valkoiseksi, mutta kävikin niin että spray maali jonka ostin olikin maanantai kappale enkä saa siitä maalia ulos vaikka kuinka painan nappia pohjaan. Se ei vaan liiku mihinkään. Päätin siis heittää maalipurkilla vesilintua ja jättää toistaiseksi hyllyn harmaaksi metallinväriseksi.IMG_20160429_154500

 

 

 

Työhön tartvitsi paljon erilaisia pihtejä ja leikkureita. Tarkat mitat suunnittelin paperille ja lähdin muotoilemaan metallilankaa suunnitelman päällä jotta 1:1 suhteen piirrustus ja työ vastaisivat kooltaan toisiaan.

Kuvan korut ovat kaikki käsintehtyjä. Päätin jättää rusetin pois koruhyllystä. Minusta se olisi ollut liikaa. Kissaa sen pitäisi esittää, mutta muistuttaa kieltämättä hieman Totoroa.

IMG_20160615_150330

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s