Yleinen

Kierrätysmateriaaleista

Tänään päättyi kolme päivää kestänyt kurssi kierrätysmateriaaleista. Täytyy sanoa, että tuli kerrankin tyytyväinen olo kun sai tuotteet valmiiksi kurssin aikana, eikä jäänyt mitään keskeneräistä kotiin tehtäväksi. Toki aloitan aivan uusia kierrätysmateriaaleista tehtäviä töitä ja minulla on jo paljon ideoita, joita haluan toteuttaa.

Ensimmäisenä lampsin minimaniin ostamaan pihlaja karkkeja ja tarjosin opiskelu kavereille karkkia paperinpalautusta vastaan. Karkkipaperi oli vahapintainen ja siihen ei meinannut muovi tarttua, joten käytin kristallimuovia suojana karkkipapereille. Papereiden pohjalla on liimaverkkoa ja tukikangas sekä pussin sisällä on vuori. Laminoin silitysraudalla tukikankaan kiinni karkkipapereihin.

IMG_20160615_124013

Kirjaan päätin kaivertaa jemman tarotkorteille. J.K.Rowlingin kirjan Paikka vapaana olin klukenut ja huonoksi todennut, joten se sai kyytiä tässä työssä. Kirjassa on kauniit mustat kannet, jotka aion kirjailla kultaisella tussilla kunhan inspiraatio iskee milalisen kuvion kanteen haluan. Upotin kontaktiliimalla tarotkorttien kotelon pohjaksi ja pintaan laitoin tapettia.

IMG_20160614_134021

IMG_20160615_124048

Tämä säilytysrasia on Lidlin mehupulloista. Tässä työssä olellisin oli sulattaa pullon reunat silitysraudalla ja liimata vetoketju reunaan tarpeeksi kauas niin että vetoketjun lukolle jaa liikkumatilaa. Aion tehdä näitä lisää kynille ja pensseleille sekä askartelutarvikkeille. Minusta on kiva kun näkee mitä penaalin sisällä on.

IMG_20160615_123948

Viimeisenä muttei vähäisimpänä on pussukka, johon käytin erilaisia muoveja.

Pohjalla on ohuempi rakennusmuovi. Sen päällä kaksi kerrosta vaaleanpunaista roskapussia, sitten tylliharsoa ja tähän väliin laitoin paljetteja. Sitten vielä yksi kerros ohutta rakennusmuovia päälle ja silitys leivinpapereiden välissä. Aluksi täytyi tehdä paljon testi kappaleita mitkä muovit sulavat hyvin yhteen eivätkä rypisty. Kolmas kerta todensanoi ja löytyi täydellinen kombo. Silitysraudan joutui laittamaan yllättävän kuumalle, jopa kolme palloa. Päälle ompelin vielä kristallimuovin suojaamaa, ettei paljetit irtoa. Kristallimuovin päälle ompelin virkatut kukat kummallekin puolelle pussia.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s